Online tečaji – bespilotne letjelice


Hrvatski robotički savez (HROBOS)
organizira online predavanje o bespilotnim letjelicama. Predavanje je namijenjeno prvenstveno za osnovnoškolske i srednjoškolske profesore i nastavnike, ali i za sve zainteresirane koji žele upoznati bespilotne sustave.

Znanja koja će steći, polaznici će moći koristiti u redovnoj nastavi iz tehničke kulture, informatike, robotike i sličnim predmetima ali i u svakodnevnom životu.

             U sklopu Online predavanja planirana su tri termina za predavanja:

  1. Ponedjeljak 21.12.2020 od 17:00 do 18:30 sati
  2. Utorak 22.12.2020 od 17:00 do 18:30 sati
  3. Srijeda 23.12.2020 od 17:00 do 18:30 sati

Program predavanje možete pronaći ovdje.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na jedan od ova tri termina putem prijavnice. Online predavanja će se održati pomoću aplikacije ZOOM. Da biste mogli pratiti predavanje morate na vaše računalo instalirati aplikaciju ZOOM, registrirati se i potvrditi vašu registraciju, te aktivirati vaš korisnički račun. Upute za instaliranje, registraciju i aktiviranje ZOOM računa možete pronaći ovdje.

Link za uključivanje u predavanje ćete dobiti putem maila. U sklopu predavanja, moći ćete postaviti pitanja na koja će vam predavač Dino Diminić pokušati odgovoriti ili dati svoj komentar.

Nakon završenog predavanja polaznici će poštom dobiti potvrdu.

Molio bih Vas da obavijestite vaše zaposlenike o online predavanju i tako omogućite zainteresiranim osobama da se prijave.

Srdačan pozdrav.

Predsjednik Društva za robotiku Istra

Dragan Pantić, dipl.ing.elteh.

Mob: 098 182 8585