Dani otvorenih vrata i upisi u radionice robotike

Društvo za robotiku Istra u četvrtak 12.09.2019. od 17:00 do 18:00 sati će imati dane otvorenih vrata. Dođite u centar za praktičnu robotiku Pula, Rizzijeva 40, u prostorije Industrijsko-obrtničke škole Pula i upoznajte robote Boe-Bota, Dash, humanoidnog robota Alpha 1S, heksapoda, Arduino mikrokontrolere, robota psa Aiba i druge robote, svoje buduće prijatelje. Moći ćete vidjeti i kako radi 3D printer, robotska ruka, CNC stroj, dronove, moći ćete isto tako upravljati robotom i gađati prstenac i još puno toga. Sigurni smo da će Vam biti interesantno i zabavno.

Nakon završetka robotičke igraonice, odnosno, dana otvorenih vrata, Društvo za robotiku Istra će vršiti upise polaznika u početne radionice robotike za učenike od 4. do 8. razreda osnovne škole. Početne radionice za učenike osnovne škole će se održavati u periodu od 17.09.2019. do 21.12.2019. svakog ponedjeljka, dakle, prva grupa od 8-12 učenika bi pohađala radionicu od 16:00 do 17:30 sati a druga grupa isto tako od 8-12 učenika od 17:45 do 19:15 sati. Omogućite vašoj djeci da upoznaju razne robote, da kroz zabavu i igru nauče programirati, da budu kreativni, da razvijaju maštu, ispunjavaju snove i grade samopouzdanje.

Roboti sa svijetom komuniciraju preko senzora, mogu čuti zvukove, detektirati objekte, primjećivati pokrete, upravljati radom semafora, mogu spašavati žrtve u arenama koje simuliraju zgradu nakon potresa, mogu svirati i plesati, gađati prstenac, igrati nogomet, mogu raditi sve što zamislite, pa i više. Robotika je budućnost ove pa i sljedećih generacija zato omogućite vašoj djeci da od mladih dana uđu u svijet robotike, trenutno najpopularnije tehničke discipline koja objedinjuje informatiku, elektroniku, mikrokontrolere, energetiku, strojarstvo kao i matematiku s toga nam se svakako pridružite!

 

 

 

Dani otvorenih vrata – Prijavnica za radionicu 12-9-2019

Za sve dodatne informacije možete me nazvati na mob. 098 182 8585.

 

Srdačan pozdrav.

 

Predsjednik DRI
Dragan Pantić,dipl.ing.elteh.